Reviews

Reviews

Je als kind in een warme, kleurrijke, huishoudelijke sfeer creatief kunnen uitleven onder begeleiding van voormalig kinderjuf Kristien!!!πŸ‘ Dat is groeipad!!!πŸ₯°... Met superleuke 'ik mag alles volop ontdekken zonder al teveel limieten' & 'nog veel meer dan thuis! ' (oh ja mama's en papa's πŸ€ͺ) voor de allerkleinsten!!! Toffe creaties voor de lagere schoolkinderen per seizoen, die je (t)huis alleen maar vrolijker maken en waarbij ze een stukje van hun creatieve zelf kunnen tonen!!!πŸ‘» Want elk werkje bij groeipad is een Piece uniekske!! Fan😍 jep aanraderke!

______________


Via een post op Facebook kwam ik toevallig terecht bij Groeipad. Het leek ons interessant om ons dochtertje (toen nog net geen 2 jaar) in te schrijven voor het Crea Kliederspel omdat ze heel graag tekent en schildert.


Vanaf de eerste les was het een groot succes!

Kristien is een heel sympathieke vrouw en een heel lieve en geduldige 'juf' voor de kindjes die komen knutselen. Ons dochtertje kijkt elke week weer uit naar 'de tekenles' en als we haar terug ophalen is dat telkens met een grote glimlach en veel trots op wat ze die week samen gemaakt hebben.


Naast de wekelijkse creatieve activiteit (schilderen, tekenen, boetseren, knutselen met veel verschillende materialen etc.) is er ook altijd veel gelegenheid om te spelen met zand, pasta in verschillende vormen, confetti en noem maar op.


Als jouw kind graag creatief bezig is, is Groeipad zeker en vast een aanrader, wij schrijven onze dochter binnenkort al in voor de 3e opeenvolgende lessenreeks en laten haar elke week weer vol vertrouwen voor 2 uurtjes achter bij Kristien.

______________ 

Heel vriendelijk! Superleuke workshops voor de kids! Een echte aanrader!

______________


Mijn beide kinderen volgen creatieve workshops bij groeipad. Sinds mijn kinderen naar groeipad gaan zijn ze veel creatiever en ook veel meer bezig met kunst! Kristien is een heel warme persoon die rekening houdt met elk kind en ook heel verdraagzaam is. We raden groeipad zeker aan!

______________


Onze dochter was razend enthousiast na de eerste les. Ze kijkt er steeds enorm naar uit en voelt zich ook helemaal op haar gemak. Zelfs als ze de jongste is en geen andere kindjes kent. Kristien is een warme en rustige persoon die de kinderen hun creativiteit laat ontdekken.

______________


Onze dochter van 4 gaat elke week met veel plezier knutselen bij Kristien. Telkens maken ze prachtige en heel originele kunstwerken. Aanrader!

______________


Onze beide dochters hadden een heerlijke tijd bij groeipad. Dank je Kristien voor die prachtige fiere kinderlach toen ze hun kunstwerkjes na afloop van de workshops toonden.

______________