Crea Kliederspel  (2 - 4 jaar)                                   Mini Crea (3 - 6 jaar)                                     Creaworkshops (4 - 12 jaar)

10 - lessenreeks Crea Kliederspel ( 2 - 4 jaar)

Crea kliederspel voor peuters'

We gaan samen met de allerkleinsten op ontdekking, heerlijk ongedwongen experimenteren, spelen en voelen met het materiaal ( zand, water, klei, pluimen, rijst, scheerschuim, zoutdeeg, verf,...) Bewust worden van je lichaam en het materiaal. Hiervoor gebruiken we al onze zintuigen: we ontdekken met onze handen, neus, oren, ogen en mond. Daarna gaan we hiermee aan de slag en knutselen we iets leuks om mee naar huis te nemen.

Voor wie ?

Crea kliederspel: 2 jaar t.e.m. 4 jaar 

Voordelen van het crea - kliederspel:

Ontwikkelen van de oog-hand coördinatie, bevordert de psychische ontwikkeling, stimuleert de fijne en de grove motoriek, ontdekken van reeksen en patronen, verbetert het lichaamsbewustzijn, kleuren ontdekken, mogelijkheid om te tellen, meten en sorteren, ontwikkelt het voorstellingsvermogen, stimuleert de creativiteit, nodigt uit tot rollenspel en fantasiespel, experimenteren in een veilige omgeving, taalgebruik en communicatie stimuleren, bevordert het zelfvertrouwen, oorzaak - gevolg ontdekken, ontwikkelt de nieuwsgierigheid, opdoen van nieuwe ervaringen, persoonlijke, sociale en emotionele ontwikkeling

10 - lessenreeks crea kliederspel voor peuters:

Je kan je peuter inschrijven voor de hele reeks of voor afzonderlijke lessen, zolang er nog beschikbare plaatsen zijn ( maximum 6 peutertjes/ workshop, zodat elk kind zeker voldoende aan bod komt en de begeleiding optimaal is. Uw kind verdwijnt bij Groeipad dus niet in de massa

DATA januari - maart

Crea Kliederspel (2 t.e.m. 4 jaar) zaterdag van 15u tot 17u

13 januari; 20 januari; 27 januari; 3 februari; 10 februari; 24 februari; 2 maart; 9 maart; 16 maart; 23 maart

PRIJZEN:

€ 17/ workshop: all-in (materialen inbegrepen)

€ 140 voor de 10 - lessenreeksen: all-in: (materialen inbegrepen)


10 - lessenreeks creaworkshops ( 4 - 12 jaar) op woensdag of zaterdag

'Hoe gekker, hoe prettiger'

Creasessie: 10 - lessenreeks van januari '24 tot maart '24.


Knutselen wordt pas echt magisch als je de regels vergeet en je fantasie de vrije loop laat! In het thema 'hoe gekker, hoe prettiger' zijn er geen foute ideeën, alleen maar dolle pret en creativiteit.

Grijp je kleurrijkste potloden, de glinsterendste glitterlijm en laat je creativiteit exploderen als een confettikanon! Waarom een gewone vogel knutselen als je er een kunt maken met vleugels gemaakt van regenbogen? Mix en match materialen alsof je een tovenaar bent die de meest betoverende toverdrank brouwt.

Onthoud: hoe gekker, hoe beter, en vooral, hoe meer plezier!

Want in de wereld van 'hoe gekker, hoe prettiger' ben jij de meester-knutselaar die de coolste, gekste creaties tevoorschijn tovert. Laat de pret beginnen!

Voor wie ?

Kinderen van 4 jaar tot 12 jaar

Data :

Crea (4-12 jaar) woensdag van 14u tot 17u

10 januari; 17 januari; 24 januari; 31 januari;7 februari; 21 februari; 28 februari; 6 maart; 13 maart; 20 maart

OF

Crea (4-12 jaar) zaterdag van 9u tot 12u 

13 januari; 20 januari; 27 januari; 3 februari; 10 februari; 24 februari; 2 maart; 9 maart; 16 maart; 23 maart


Prijs:

€140/ 10 lessenreeks januari '24 - maart '24 (materiaal inbegrepen)  


10-lessenreeks Crea Musica (3-7 jaar) op dinsdag of vrijdag

Muziek speelt een heel belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen. Vanaf jonge leeftijd reageren kinderen instinctief op ritme en melodie, waardoor muziek een krachtig middel wordt om expressie en emotie te verkennen.

Het luisteren naar en het maken van muziek stimuleert niet alleen de muzikale ontwikkeling, maar bevordert ook de cognitieve ( taalvaardigheid, geheugen, probleemoplossend denken,...) emotionele en sociale ontwikkeling. Het opent de deur naar een wereld van verbeelding en biedt tevens ook een uitlaatklep voor creatieve expressie.

Het leren van verschillende ritmes en melodieën stimuleert het brein.

Tijdens deze workshops zullen we vooral veel samen zingen, dansen en muziek maken met verschillende instrumenten. We leren verschillende ritmes en melodieën. En zeker niet te vergeten: we maken ook nog iets leuks in verband met het muzieklesje om mee naar huis te nemen.

Voor wie ?

Kinderen van 3 jaar tot 7 jaar

Data :

Crea Musica op dinsdag van 16u15 tot 18u15

9 januari; 16 januari; 23 januari; 30 januari;6 februari; 20 februari; 27 februari; 5 maart; 12 maart; 19 maart

OF

Crea Musica op vrijdag van 15u30 tot 17u30

12 januari; 19 januari; 26 januari; 2 februari; 9 februari; 23 februari; 1 maart; 8 maart; 15 maart; 22 maart

Prijs:

€140/ 10 lessenreeks januari '24 - maart '24 (materiaal inbegrepen)  
Vakantieworkshops

Creaworkshops zijn geweldige activiteiten voor kinderen tijdens de vakantie. Deze workshops ontwikkelen de creatieve vaardigheden van kinderen, terwijl ze zich vermaken en nieuwe vrienden maken. Kinderen kunnen zich inschrijven voor workshops waarin ze kunnen tekenen, schilderen, boetseren, knutselen en nog veel meer.

Creaworkshops bieden kinderen de kans om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun eigen meesterwerken te creëren. Het is een geweldige manier om hen te stimuleren om buiten de gebaande paden te denken en hun eigen unieke stijl te ontwikkelen. Bovendien is het een geweldige manier om de kinderen te laten genieten van het proces. 


Workshop kerstvakantie: Crea Musica ( 3-7 jaar)

Deze initiatielessen zijn ideaal om eens kennis te maken met de nieuwe lesjes waarbij we muzikaal en creatief aan de slag gaan. De 10-lessenreeks start in januari '24

Voor wie ?

Kinderen van 3 jaar tot 7 jaar

Data :

27 en 29 december

telkens in de voormiddag van 10u - 12u

Prijs:

€17/ workshop (materiaal inbegrepen)

(wie boekt voor 30/11 betaalt slechts €15)


Yoga voor kinderen vanaf 5 jaar: Reis door het dierenrijk

Kinderen die op vroege leeftijd in contact komen met de positieve effecten van yogaflows en bewust bewegen, hebben op latere leeftijd sowieso een stapje voor qua lenigheid.

Yoga zorgt er ook voor dat er even een rustmoment komt in een wereld met steeds meer prikkels en leert je kind de aandacht naar binnen te richten en te vertrouwen in zichzelf.

Zo leert je kind stevig te staan als een berg, evenwicht te bewaren als een reiger, te brullen als een leeuw of stil te zijn als een muis.

Op 20, 27 en 29 december geeft Geert een initiatie yogales for kids vanaf 5 jaar.

De les duurt 1 uur, en omvat een aantal basisoefeningen die op een speelse en creatieve manier worden aangebracht.Yoga - Reis door het dierenrijk

Data :

woensdag 20 december, woensdag 27 december en vrijdag 29 december van 14u - 15u

Prijs

€10 ( wie boekt voor 30/11 betaalt slechts €8 en maakt kans op een memospel van frozen)

Workshops kerstvakantie: Frozen (4 tot 12 jaar)

Wie gaat er mee naar de magische wereld van Frozen?

"Frozen" heeft niet alleen de harten van vele kinderen veroverd, maar biedt ook een oneindige bron van inspiratie voor knutselactiviteiten en creaworkshops. Wie droomt er nu niet van om net zoals Elsa en Anna hun eigen winterparadijs te creëren?

Tijdens deze workshops kunnen de kinderen duiken in de betoverende wereld van Arendelle. Er zijn tal van activiteiten te bedenken: van het maken van glinsterende sneeuwvlokdecoraties, het ontwerpen van je eigen magische kroon, tot het creëren van kleurrijke portretten van Olaf, Sven, en andere geliefde personages.

Maar het gaat niet alleen om het eindproduct. Het proces van knutselen stimuleert de creativiteit, motorische vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen. En wat is er mooier dan het zien stralen van een kind dat trots is op zijn of haar eigen creatie?

Het belooft niet alleen veel plezier, maar ook een magische ervaring die de kinderen niet snel zullen vergeten!

'Frozen' - kerstvakantie

Data :

dinsdag 2 januari, woensdag 3 januari, donderdag 4 januari en vrijdag 5 januari.

Afzonderlijke dagen kunnen ook geboekt worden

telkens in de namiddag van 14u - 16u

Prijs: €17/ workshops (materiaal inbegrepen)

Verjaardagsfeestjes

Hoera! Het is tijd om de creatieve feesthoedjes op te zetten en de stiften te laten dansen, want we vieren een knutselfeestje! Op dit bijzondere verjaardagsfestijn worden mini-kunstenaars uitgenodigd om hun creativiteit de vrije loop te laten en te stralen als nooit tevoren.

Pak je penseel en laat je innerlijke Picasso ontwaken, want op dit feest draait alles om kleuren, tekenen en vooral heel veel plezier! De knutseltafel staat klaar met regenbogen aan kleurpotloden, bergen glitter en stapels papier om de meest fantastische kunstwerken te creëren.

Laat de jarige zich als een ware kunstkoning(in) voelen terwijl vriendjes en vriendinnetjes zich uitleven in een zee van creativiteit. En het mooiste is: elk kunstwerk is een herinnering aan een dag vol lachen, knutselen en onvergetelijk plezier. Dus, trek je knutselsmokings aan, slijp je potloden, en laten we samen een verjaardagsfeestje vieren waar de creativiteit sprankelt en het plezier nooit eindigt! 🎨🎉

Data :

onderling af te spreken

Prijs

€17/ kind, de jarige is gratis (min. €150)Zin in een onvergetelijk, gezellig verjaardagsfeestje met je vriendjes?

Neem gerust contact met me op en we kunnen samen zoeken naar een leuk thema dat bij jou past. 

Hou onze kalender in de gaten voor de komende workshops:

Lessenreeks Crea Musica januari'24