Crea Kliederspel  (2 - 4 jaar)                                   Mini Crea (3 - 6 jaar)                                     Creaworkshops (4 - 12 jaar)

10 - lessenreeks Crea Kliederspel ( 2 - 4 jaar) of    Mini Crea ( 3 - 6 jaar)

Crea kliederspel voor peuters'

We gaan samen met de allerkleinsten op ontdekking, heerlijk ongedwongen experimenteren, spelen en voelen met het materiaal ( zand, water, klei, pluimen, rijst, scheerschuim, zoutdeeg, verf,...) Bewust worden van je lichaam en het materiaal. Hiervoor gebruiken we al onze zintuigen: we ontdekken met onze handen, neus, oren, ogen en mond. Daarna gaan we hiermee aan de slag en knutselen we iets leuks om mee naar huis te nemen.

Voor wie ?

Crea kliederspel: 2 jaar t.e.m. 4 jaar 

Mini Crea:  3 t.e.m. 6 jaar

Voordelen van het crea - kliederspel:

Ontwikkelen van de oog-hand coördinatie, bevordert de psychische ontwikkeling, stimuleert de fijne en de grove motoriek, ontdekken van reeksen en patronen, verbetert het lichaamsbewustzijn, kleuren ontdekken, mogelijkheid om te tellen, meten en sorteren, ontwikkelt het voorstellingsvermogen, stimuleert de creativiteit, nodigt uit tot rollenspel en fantasiespel, experimenteren in een veilige omgeving, taalgebruik en communicatie stimuleren, bevordert het zelfvertrouwen, oorzaak - gevolg ontdekken, ontwikkelt de nieuwsgierigheid, opdoen van nieuwe ervaringen, persoonlijke, sociale en emotionele ontwikkeling

10 - lessenreeks crea kliederspel voor peuters:

Je kan je peuter inschrijven voor de hele reeks of voor afzonderlijke lessen, zolang er nog beschikbare plaatsen zijn ( maximum 6 peutertjes/ workshop, zodat elk kind zeker voldoende aan bod komt en de begeleiding optimaal is. Uw kind verdwijnt bij Groeipad dus niet in de massa

Data september - december

Crea Kliederspel (2 t.e.m. 4 jaar) zaterdag van 15u tot 17u

23 september, 7 oktober, 14 oktober, 21 oktober, 28 oktober, 11 november, 18 november, 25 november, 2 december, 9 december

Mini Crea dinsdag 16u15 - 18u15 

26 september, 10 oktober, 17 oktober, 24 oktober, 7 november, 14 november, 21 november, 28 november, 5 december, 12 december


PRIJZEN:

€ 17/ workshop: all-in (materialen inbegrepen)

€ 140 voor de 10 - lessenreeksen: all-in: (materialen inbegrepen)

10 - lessenreeks creaworkshops ( 4 - 12 jaar) op woensdag of zaterdag

'Boekenwormpjes'

Creasessie: 10 - lessenreeks van september '23 tot december '23.

Tijdens deze lessenreeks vertrekken we elke week vanuit een leuk, spannend, grappig boekje en knutselen, tekenen, schilderen, boetseren we iets in het thema van het boek

Als je op zoek bent naar een manier om je creativiteit te stimuleren en tegelijkertijd nieuwe boeken te ontdekken, dan zijn de creatieve workshops rondom het thema "Boekenwormpjes" wellicht iets voor jou.

Deze workshops zijn geïnspireerd op verschillende boeken en bieden een scala aan creatieve activiteiten. Ook de kinderen mogen zelf boekjes meebrengen. En dan vertrekken we hieruit om iets te creëren

Deze workshops zijn niet alleen leuk en creatief, maar ook educatief en informatief. Ze bieden een unieke kans om nieuwe vaardigheden te leren en je horizon te verbreden door kennis te maken met verschillende boeken. Bovendien is het een uitstekende manier om samen met andere kinderen gezellig samen te zijn.

Voor wie ?

Kinderen van 4 jaar tot 12 jaar

Data :

Crea (4-12 jaar) woensdag van 14u tot 17u

20 september, 4 oktober, 11 oktober, 18 oktober, 25 oktober, 8 november, 15 november, 22 november, 29 november, 6 december

OF

Crea (4-12 jaar) zaterdag van 9u tot 12u 

23 september, 7 oktober, 14 oktober, 21 oktober, 28 oktober, 11 november, 18 november, 25 november, 2 december, 9 december

Prijs:

€140/ 10 lessenreeks september'23 - december'23 (materiaal inbegrepen)  


Vakantieworkshops

Creaworkshops zijn geweldige activiteiten voor kinderen tijdens de vakantie. Deze workshops ontwikkelen de creatieve vaardigheden van kinderen, terwijl ze zich vermaken en nieuwe vrienden maken. Kinderen kunnen zich inschrijven voor workshops waarin ze kunnen tekenen, schilderen, boetseren, knutselen en nog veel meer.

Creaworkshops bieden kinderen de kans om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun eigen meesterwerken te creëren. Het is een geweldige manier om hen te stimuleren om buiten de gebaande paden te denken en hun eigen unieke stijl te ontwikkelen. Bovendien is het een geweldige manier om de kinderen te laten genieten van het proces. 

Workshops herfstvakantie : Pokémon (4 - 12 jaar)

Deze week verkennen we de wereld van Pokémon. Pikachu klinkt jullie alvast bekend in de oren.

Pokémon biedt talloze inspiraties voor creatieve projecten. Knutselen met een Pokémon-thema is enorm populair onder de kinderen. Of het nu gaat om het maken van Pokémon-kaarten, het schilderen van stenen met afbeeldingen van Pikachu of het creëren van zelfgemaakte Pokéballs, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor kinderen is het een fantastische manier om hun artistieke vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze zich bezighouden met hun favoriete personages. 

In een wereld waar digitale entertainment dominant is, biedt Pokémon-knutselen een fysieke, tastbare manier om verbinding te maken met deze geliefde wereld. Het beste van alles is dat, net als in de Pokémon-wereld zelf, er geen "juiste" manier is om te knutselen - het gaat erom je eigen avontuur te creëren en te genieten van elke stap van de reis.

Krijg je er al zin in? Schrijf je dan snel in voor de workshops in de herfstvakantie. De plaatsen zijn beperkt.

'Pokémon' - herfstvakantie

Data :

maandag 30 oktober, dinsdag 31 oktober, donderdag 2 november en vrijdag 3 november. 

Afzonderlijke dagen kunnen ook geboekt worden

telkens in de voormiddag van 10u - 12u

Prijs: €17/ workshops (materiaal inbegrepen)

Workshops kerstvakantie: Frozen (4 tot 12 jaar)

Wie gaat er mee naar de magische wereld van Frozen?

"Frozen" heeft niet alleen de harten van vele kinderen veroverd, maar biedt ook een oneindige bron van inspiratie voor knutselactiviteiten en creaworkshops. Wie droomt er nu niet van om net zoals Elsa en Anna hun eigen winterparadijs te creëren?

Tijdens deze workshops kunnen de kinderen duiken in de betoverende wereld van Arendelle. Er zijn tal van activiteiten te bedenken: van het maken van glinsterende sneeuwvlokdecoraties, het ontwerpen van je eigen magische kroon, tot het creëren van kleurrijke portretten van Olaf, Sven, en andere geliefde personages.

Maar het gaat niet alleen om het eindproduct. Het proces van knutselen stimuleert de creativiteit, motorische vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen. En wat is er mooier dan het zien stralen van een kind dat trots is op zijn of haar eigen creatie?

Het belooft niet alleen veel plezier, maar ook een magische ervaring die de kinderen niet snel zullen vergeten!

'Frozen' - kerstvakantie

Data :

dinsdag 2 januari, woensdag 3 januari, donderdag 4 januari en vrijdag 5 januari.

Afzonderlijke dagen kunnen ook geboekt worden

telkens in de namiddag van 14u - 16u

Prijs: €17/ workshops (materiaal inbegrepen)


Hou onze kalender in de gaten voor de komende workshops:

Lessenreeks september '23